Behandeling / tarieven

Hoe gaat een behandeling?

In elke geneeskunst is de diagnose het belangrijkste, de basis voor de behandeling. In de eerste sessie wordt uitgebreid met u gesproken over uw probleem en uw medische geschiedenis en leefstijl. Dit consult duurt ca 60 minuten. Op basis van de diagnose volgt een reeks van behandelingen die u de kans geven om te herstellen. De vervolgsessies duren meestal 30-40 minuten. Als het nodig is kan een langere sessie worden ingepland. We bespreken dat vooraf met elkaar.

Omdat het doel is balans te brengen en de problemen te verhelpen, is een enkele behandeling niet afdoende. Soms bij pijnbestrijding kan een enkele sessie al veel verhelpen, maar meestal zijn een aantal sessies nodig.

In de sessie wordt gevraagd om zo ontspannen mogelijk te gaan liggen en de behandeling te ondergaan. Soms is dat wat wennen. Als de dunne acupunctuurnaalden zijn gezet, blijft u een aantal minuten relaxen en kan de behandeling inwerken.

Voor antwoorden op de vragen die u nog hebt, ga naar Veelgestelde Vragen.

Informatiegesprek

Om u de kans te geven om uw klachten of vragen voor te leggen en we kort kunnen kennismaken bied ik aan elkaar 10 minuten te spreken. Dat doe ik in principe per telefoon. Neem contact op per mail of telefoon om daarvoor een afspraak te maken.

Consulten en tarieven

Voor de verschillende behandelingen zijn de tarieven.

BehandelingTarief
1e consult – 60 min€ 68
vervolgconsult – 30-40 min€ 60
Toeslag consult in het weekend€ 10
tarieven 1 januari 2024

Vergoeding door zorgverzekeraar

De aanvullende zorgverzekeringen geven meestal een vergoeding voor een acupunctuurbehandeling. Informeer bij uw eigen verzekering. De registratiecode en behandelcode van HEEL Acupunctuur staan op de factuur.

Algemene voorwaarden

Op de behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden door de link te volgen die onder aan pagina staat. U wordt verwacht te verklaren deze gelezen te hebben voorafgaand aan de behandeling.

Annulering

Er kunnen altijd omstandigheden zijn dat het voor u niet mogelijk is om op de afgesproken datum aanwezig te zijn. We doen ons best om dan de afspraak te verzetten. Doet u dit binnen 24 uur voor de afspraak, kunnen kosten in rekening worden gebracht.