Over

HEEL Acupunctuur wordt vertegenwoordigd door de acupuncturist Peter de Jong (1959). Ik heb mijn acupunctuur-opleiding genoten bij de Chinese Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine in Amsterdam. De vele stages liep ik bij de beste acupuncturisten in het midden en westen van het land. De meeste daarvan zijn van origine arts en traditionele chinese geneeskunde beoefenaar.

Mijn passie is het helpen van mensen op allerlei vlakken om heel te worden, in balans. De Chinese traditionele geneeskunde gaat uit van een holistisch beeld van de mens. De symptomen zijn een manifestatie van een onbalans die zowel van buiten als van binnen kan komen. Vandaar dat de naam HEEL Acupunctuur is gekozen. In acupunctuur heb ik een hele mooie uitweg gevonden voor mijn passie. Acupunctuur helpt goed in behandelen naar balans en kan daarmee levens veranderen. Ik hecht veel waarde aan een behandeling in een ontspannen en veilige sfeer. Uw welzijn staat voorop. Uiteraard is alle informatie die u deelt vertrouwelijk.

HEEL Acupunctuur is een onderdeel van Heel Peter de Jong. De activiteiten van Heel Peter de Jong zijn gericht op het ‘helen’, dit zijn Tai Chi Chuan, Acupunctuur en coachen. Deze aanvullende kennis en ervaring blijken bij acupunctuur behandelingen en leefstijl adviezen een waardevolle aanvulling.

Naast de acupunctuurpraktijk heb ik ook de school in Tai Chi Chuan, een zeer heilzame en ontspannen manier van bewegen. Deze kunst beoefen ik al meer dan 32 jaar en geef ik bijna 20 jaar les in Soest. De kennis en belangstelling voor de Chinese wijsheden en kijk op gezondheid heeft mij ertoe gebracht om Acupunctuur te studeren en praktiseren.