SLOPENDE MOEHEID & POST-COVID

Laat de kracht van de acupunctuur je de balans in je energie verbeteren en geleidelijk je energie weer toenemen en je weer fit kunt zijn!

Iedereen is weleens moe, maar voel jij je vaak moe en kom je niet zomaar toe aan herstellen en lijkt het alsmaar zwaarder te worden? Je bent niet alleen, ongeveer een kwart van de bevolking heeft last van moeheid, die langer duurt dan een paar dagen. Als het lang aanhoudt en de oorzaken onvoldoende duidelijk zijn wordt het soms Chronisch Vermoeidssyndroom (CVS) genoemd.

Post Covid is een veelvoorkomende kwaal. Met acupunctuur wordt je enorm geholpen.

Om het even welke oorzaak eraan ten grondslag ligt, je wil je graag weer fitter voelen. Je wilt weer energie hebben en uitgerust opstaan.

De traditionele Chinese geneeskunde (TCG) ook wel Traditional Chinese Medicine (TCM), kijkt naar de balans van je energie en de werking van het gehele systeem van jouw wezen, zowel lichaam als geest. Je moeheid en andere tekenen en symptomen worden gezamenlijk gebruik voor een diagnose.

Met acupunctuur wordt je energie weer in balans gebracht. De duur van je moeheidsklachten en jouw persoonlijke toestand bepalen de prognose.

Kom voor een paar acupunctuurbehandelingen en voel hoe de moeheid vermindert of verdwijnt.