Hallo wereld!

Welkom bij HEEL Acupunctuur.

De chinese traditionele geneeskunde gaat uit van een holistisch beeld de mens. De symptomen zijn een manifestatie van een onbalans die zowel van buiten als van binnen kan komen.

Vandaar dat de naam HEEL Acupunctuur is gekozen. HEEL Acupunctuur is een onderdeel van Heel Peter de Jong. De activiteiten van Heel Peter de Jong zijn gericht op het ‘helen’, dit zijn Tai Chi Chuan, Acupunctuur en coachen.

HEEL Acupunctuur is nog in oprichting en zal de komende maanden bekend maken wanneer de praktijk open zal zijn en welke focus-expertises worden aangeboden.

Als onderdeel van de heel oude Chinese geneeskunst is Acupunctuur een goed toegankelijke en redelijk goed bekende behandelmethode. Vanuit de westers medisch standpunt gezien behandeld Chinese geneeskunde vele ziekten, maar vanuit de Chinese geneeskunde wordt daar anders naar gekeken. De uitdrukking van een ziekte in symptomen is net zo belangrijk als andere signalen, fysiek, emotioneel en stemming, om tot een diagnose te komen en daarop te behandelen. De gehele mens en situatie wordt in ogenschouw genomen.

Neem contact op als je een klacht wilt laten behandelen.

Alle goeds, Peter de Jong

HEEL Acupunctuur

Eén antwoord op “Hallo wereld!”

Geef een reactie